Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirpi

    senior tag

    válasz v_angelus #9149 üzenetére

    Hát én se örülök az F2P váltásnak, 10 perc után szólt, hogy várjak vagy fizessek... Ilyenkor miért nem lehet végleg kikapcsolni ezt a "feature-t" egy egyszeri összeg leperkálásával? Mert bizisten kifizetném. Egyébként Hayday reklámot is adott be, amit nem tudtam skippelni, juhé :F Ilyen "szolgáltatásért" biztos nem fogok rendszeresen fizetni. De ők tudják...

    A PvZ2-re se költöttem egy forintot se (nem is tervezem). Ott egyébként a 4. világgal bejött a Zen Garden, de nem ám úgy, mint az első részben, hogy szépen gyarapíthatod a növénygyűjteményed, hanem ha szerzel egy növényt, és felneveled, akkor egy alkalommal az a konkrét növény felturbózott lesz a következő pályán (pl. minden napraforgó ültetéskor ad asszem 200 pénzt - a többi növényt még nem próbáltam). Ami mondjuk nem rossz, csak ha igénybe vesszük a felturbózást, eltűnik végleg a zen gardenből. Ráadásul eredetileg csak 6 helyet kapsz a növényeknek, amit bővíthetsz gyémántokért (ahogy a növények növekedési üteme is serkenthető gyémántokkal). Ezeket nagy ritkán pályákon összeszedve lehet szerezni, vagy jó pénzért venni. Ja, és ez még nem lenne akkora baj, de mikor kiléptem, 3 növényem is várt további locsolásra, és mivel mindnek más időtartam kellett, hogy megnőjön, mindről egyesével kaptam értesítést, hogy lépjek be újra és locsoljam meg. Ezzel a lendülettel kapcsolom ki az értesítéseket ennél a játéknál. A 4. világ egyébként nem rossz, csak ez a sok idiótaság elveszi az ember kedvét.

    Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!

Új hozzászólás Aktív témák