Új hozzászólás Aktív témák

  • Balinov

    félisten

    válasz zsolt19900 #15875 üzenetére

    hali, a feladott poggyaszod meretet senki nem nezi Ryanairnel, ferjel bele (vagy ne lepd tul tobbel, mint 30-40deka, max), a 15kg/20kg-os sulyhatarba, es ra se bas*nak,ha par centivel bohomebb a feladott poggyasz.

    A kezire haklisak sok repteren (pl. Dublinban, Pozsonyban rendszresen nezik, Glasgowban is neztek 1x a tel vegen). ha 55x40x20 helyett a kerekkel, vastagabb kavaval tobb, de bele tudod a kapunal a Ryanaires ketrecbe tuszkolni, akkor no para. Minden borond enged par centit,meg a kemenyfedelesek is, max picit erosebben kell tuszkolni.

    Amire Ryanairek haklisak, es kifejezetten rohadt szemetsegnek tartom az a szigoruan 1DB repulore felvitt poggyasz. Ha mondjuk laptoptaska a hatadon, szabvanyborond a kezedben van, az esetek tobbsegeben radszolnak. Mondjuk aprilisban a MAN-DUB jaraton erre racafoltak, nem egy oltonyost lattam laptoptaskavallon+kezipoggyasszal kaptatni elottem felfele a beszallasnal.

    Ha mondjuk van egy franko KP-d, de veszel a repteren egy rud teliszalamit, csik cigit, bele fogjak veled tuszkoltatni a kezipoggyaszba.Vagy kidobod. Ha erre elore felkeszulsz, ott a kapunal nem fog kellemetlen meglepetes erni.

    Ha kell meg R-el info, szolj, eleg sokat repultem mar veluk

    6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Új hozzászólás Aktív témák