Új hozzászólás Aktív témák

  • aLávaló

    csendes tag

    Sziasztok!
    Most jöttem haza egy 3 hetes anglia nyelvtanfolyamról, tehát úgyérzem a topik megfelelő számomra.
    A hazaérkezésem(elmúlt szombat) nekem is kész örület volt Gatwick-en 2 óránál többe került a check in + 1 orát vártam a gépben a betonon mig az felszállt.Persze rohantam a géphez hogy elérjem mert a biztonsági ellenőrzés nagyon sokáig tartott.A napszemüvegem tokját elvették csak akkor engedtek tovább miután kidobtam a szemétbe.Be***ák!
    Amúgy nagyon jól éreztem magam Hastings-ben(déli, tengerparti városka).Heti 25 órát tanultam nyelv suliban és nagyon élveztem.Aki már volt ilyenen az tudja hogy jó buli.Tanultam is rengeteget, az elmult 3 évben nem gyakoroltam a nyelvtudásomat és most sikerült újra visszahozni egy erős középszintet.2-3 hónapot még kint kellet volna maradnom és akkor nem lenne problémám az angollal.De csak ennyire tellett! :( Mostanra egy fityingem sem maradt. Volt kint egy magyar lány aki dolgozott egy büfében+járt a suliba is.Na úgy el lehet tölteni több hónapot is, anyagilag sokkal könyebb.
    Tök jó fej emberekkel ismerkedtem meg a világ összes tájáról.Találkoztam ausztrál és ír emberkékkel is na azokat piszok nehéz volt megérteni borzasztó akcentusuk van.
    Hétvégén kirándultam sokat Cotswold,Stonehenge meg egyik hétvégén felmentem Skóciába egyedül vonattal.Edinburgh nagyon különleges város, és élettel teli.Loch Ness-i tó felé is elnéztem gyönyörű a skót táj(Highlands pláne).
    Aki teheti egyszer probálja ki hogy milyen élni több hétig más országba, idegen emberekkel.
    Bár sok pénzem bánja de úgy érzem megérte.
    Üdv'

Új hozzászólás Aktív témák