Új hozzászólás Aktív témák

  • Balinov

    félisten

    sracok, ha ti UK-ban az angol amazonrol rendeltek es neadjisten RoyalMail-el viszik ki a cuccot hazhoz (free vagy nem free delivery eseten), akkor ha mondjuk apartmanblokkban laktok, a postas felcsenget es felviszi a lakasajtohoz a cuccot, ha adott esetben otthon van valaki, vagy csak egy qrva ertesitot dob be a postaladaba?

    Most vesztem ossze az ir postanal (An Post) a szortirozouzembe,hogy ugyanmar, ha 9.95£-t kifizetek a delivery-ert, akkor a boszme postasallat miert dobja be az ertesitot a postaladaba, ahelyett hogy feljonne lifttel a masodikra es bekopogna? Raadasul azt irta az ertesitore, bell doesn't work, kozbe meg igen, meg amugyis, ha nem mukodik a csengo, hogy az anyamba `jott be a lepcsohazban talalhato postaladakhoz? Azt gagyogta a postai alkalmazott (szegeny,pedig nem akartam nekimenni verbalisan, istbiz),hogy a postas ilyen helyzetben nem mehet tovabb a kozoshelysegben talalhato postaladanal. Csak haznal, ahol a bejarati ajton van a postalada, ott kopoghat/csengethet be.

    Gondolkozom, hogy irok az amazonnal, hogy ilyenkor mi a szitu a szallitasi koltseggel. Erdemes? marketplace-s elado (sportszer), nem Amazon Srl. 20 percembe, meg fellittyo benzibe kerult elcammogni a postai szortirozoba.

    koszi
    B

    6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Új hozzászólás Aktív témák