Új hozzászólás Aktív témák

  • jerry311

    nagyúr

    válasz kem #21631 üzenetére

    Bécs, Pozsony, Debrecen. Ennyi.
    De Debrecen csak Wizz, szóval az sem, így hát marad Bécs és Pozsony. Mellesleg szerintem akkor már inkább megéri valami rendes légitársasággal Budapestre utazni.

    És most a személyes vélemény:
    Gépet lekésni egyéni bénaság nem a légitársaság vagy földi személyzet hibája. Időben kint kell lenni a reptéren, nem 3 perccel indulás előtt.
    Vannak csodálatos app-ok is mindenféle telefonra, csak éppen ott a figyelmeztetés is: ha nincs boarding pass (mindey hogy papír vagy elektronikus), akkor fizetni kell. Úgyhogy a kinyomtatott boarding pass egyfajta bizonyítvány, hogy életképes a kedves utas és fel is akar szállni a gépre, akkor is ha nem működik a telefonja.
    A barátnő pedig mutasson példát. Lufthansa-s havert sem engedték fel business class-ra, mert nem úgy volt öltözve és nem vetett volna jó fényt a cégre. Így hát várhatott a következő gépre amin már volt hely hátul is. Tanulság: azóta rendes ruhában megy a reptérre, ami még mindig csak egy farmer (nem szakadt, nem kopoott/koptatott) és ing, de így már simán felengedik business class-ra is ha csak ott van hely.

Új hozzászólás Aktív témák