Új hozzászólás Aktív témák

  • moleculez

    veterán

    A&E-vel végeztem laza 6 (hat) óra alatt tegnapról ma éjszaka, reggel 5:30 jöttem ki, ekkor 26 órája voltam ébren :U . Nagyon durva letszamhiany van. És most nem volt busy, alig voltak páran. Amúgy a nurse is meg a doc is teljesen normálisak voltak, alaposak, konzultáltak senior szintig hogy mi legyen.

    Eset: nyaralás kb utolsó napján bal lábfejen megcsípett egy szúnyog, éjszaka alvás közben meg kivakartam. Egyszer csak a seb elkezdett kicsit fájni kicsit, bevarasodott, mondom oké. Másnap utazás haza (Maldiv-London tranzit várakozással együtt 15 óra). Egyszer csak a repülőn elkezdett csak a bal lábam bedagadni. Rögtön összekötöttem hogy a lábammal lesz valami. Aztán az Apple Watch szól hogy 120 a pulzusom, ülve sose csinált ilyet. Asszony (med. student), megállapította hogy ez vermergestol trombozison át, helyi fertőzésig lehet bármi. (Helyes volt az aggodalom mint később kiderült). Haza, ledobtuk a bőröndöket, irány a kórház.
    Szóval A&E arra jutott hogy helyi fertőzés, majd a jetleg katalizálta a gyulladással járó dagadást. Szóval kaptam infúzióval antibiotikumot, aztán hazaengedtek fájdalomcsillapítóval, meg antibiotikummal.

    Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!

Új hozzászólás Aktív témák