Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    Egyik FB csoportban előkerült, hogy megéri-e az állampolgárság. Nagyobb távlatokban mit gondoltok róla? Másképp fogalmazva: Brexit Britain Quo Vadis? (azaz merre tart az ország gazdasága-társadalma) Vajon a gyerekeink is itt akarnak majd élni, vagy első dolguk lesz lelépni egy jobban haladó/jobb közszolgáltatásokat nyújtó országba? Ez ugye kristálygömbös, én közepesen pesszimista vagyok az ügyben, a másnapos brexit népszavazás 2016-ban még csak hagyján, de az, hogy ezt a vonalat kvázi 100%-ban támogatják, igencsak brutális képet fest az országról. Valóban, olyat olvasni, hogy "csökkent a brexit támogatottsága/hibának tartják" - ok, akkor elzavarták a torykat? Elkezdték a rejoin tárgyalásokat?? Frászt. A jósgömböm erre nem sok jót tud mondani...

    Amiről vannak infók: hova JÓ a brit útlevél: rögtön a szomszéd EU-ba kb semennyire, túlságosan nem ástam bele magam, de esélyes, hogy egy szerb (kb az a státusz, ami egy magyar lenne huxit után) pont ugyanolyan esélyekkel telepedhet le pl Dániában, mint egy brit. Új-Zéland, Pitcairn, Felső Pingvins.ggszigetek és egyéb nyalánkságok, ahova alapból 10k£ elreptetni a családot, nem érdekelnek.

    Ha egy mezei párszáz £ lenne a családnaka plusz útlevél, telibesz.rnám és kérném, de némi szorzás-összeadás (éérdekes, ezek a hivatalok a KIVONÁS és OSZTÁS műveletekkel vhogy hadilábon állnak...) után röpke 6k£ jött ki a családnak végösszegként. Mindez úgy, hogy már a magát 100% otthon érző asszonypajti is elképedve nézi egyik-másik páciensénél, hogy pl egy mezei béltükrözésre fél év múlvára kapott időpontot. Magyarul, 99%, hogy mi nem itt leszünk nyugdíjasok.

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák