Új hozzászólás Aktív témák

  • Huma

    addikt

    válasz Synthwave #10585 üzenetére

    Én is imádom a szerepjátékot. Régebben el szerettem volna menni versenyre is, de sosem lett belőle semmi. Egyedül HKK versenyen voltam, de az meg félig a pénzről szólt. Akinek minden kártyája megvolt annak könnyű volt jó paklit összedobni.
    Én általában semleges karaktert szoktam alakítani. Mármint olyan téren, hogy se nem túl gonosz se nem túl jó. Szóval olyan nem volt hogy ok nélkül mészárolni kezdtem volna vagy szétosztottam volna a vagyonom a szegények közt.
    Sokszor nem voltam ideális csapattag. Pl nálunk mindenki harcimarcival vagy ősmágussal akar lenni. Egyedül én vagyok az aki remekül elvan a sunyibb kasztokkal is. Mint pl a tolvaj. Nem egyszer volt olyan hogy veszélyes harci helyzetben faképnél hagytam őket. Aztán persze hőbörögtek meg árulóztak (mondjuk ilyen tényleg előfordult :D ). Erre azt válaszoltam, hogy nem fogok egy szál tőrrel harcba szállni két félvértes, pallost lengető lovag ellen úgy hogy még csak nem is konyítok túlzottan a közelharchoz.
    Én sokkal jobban szeretem mikor ésszel meg tudok oldani egy kalandot. Pl városban élvezet tolvajjal játszani. Álcázok, betörök, lopakodok. Megtalálom a csapdát, semlegesítem, rejtekajtó, kincs. Volt olyan hogy minden játékost elkaptak a városban csak engem nem mert kb naponta másnak álcáztam magam és egyedül vittem el a hátamon a sztori felét.
    De sajnos ilyenre kevés lehetőségem van.
    Meg aztán mint mondtam volt hogy el kellett árulnom a társaimat. Mert elkaptak betörés közben és nem volt más választásom. Vagy megkínoznak és megölnek vagy pedig átállok.
    Persze a végén azért sikerült pozitívan kikerülnöm az árulásból. Legalábbis szerintem. A többiek viszont kb három kalandon keresztül próbálták leverni rajtam. :D
    A kalandmesterünk jó, de a csapat három teljesen különböző emberből áll. Az egyik mindig törvényes jó akar lenni. A másik mindig teljesen gonosz aki élvezetből öl. Én meg a saját érdekeit szem előtt tartó középút. Ja és a másik kettő imád harcolni. Én nem annyira.

    Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

Új hozzászólás Aktív témák