Új hozzászólás Aktív témák

  • Crystalheart

    senior tag

    válasz Mister_X #20244 üzenetére

    A Berserk anime változatában egy leheletnyi fantasy van, de az durva. Épp arra apellálnak, hogy a szereplők eredetileg nem fantasy világban élnek, a sorozat 90%-ában nincs fantasy. Bepróbálkozhatnál vele. Igaz, a főszereplő valóságos Toldi, a petrencésrúd-emelgetés meg sem kottyan neki, de nem úgy, mint a blíccsben a 200 kilós kardok. Trailer.

    A többi, amit írtam, az meg vígjáték, többnyire fantasy-paródiák. (Ja, igen, a Those Who Hunt Elves-t kihagytam! :D) Köszönőviszonyban sincs egyik sem a blíccsel meg inujasával. De még a többi fantasy filmtől vagy könyvtől is jó távol vannak - Japán, no more comment. :)

    De modern technika kell bele? Tessék, nézz bele, de ne sokat, mert bár az első rész, azért spoiler lehet. :) Az "Akik tündékre vadásznak" arról szól kb., hogy van három jelenkori emberke meg egy tank, amik valami balul elsült varázslat miatt elkerülnek egy fantasy-világba, és ott így-úgy össze kell szedniük olyan elfeket, akik a visszajuttató varázslathoz szükséges jeleket viselik magukon. De ehhez (valamiért, de nem kell sok logikát keresni) le kell vetkőztetni az elf lányokat...

    Amúgy sok helyen fetrengés, bár nem egyhuzamban nézős, mert kissé redundáns :)

    De ha másba nem, akkor csak a Dragon Halfba nézz bele. Hidd el, hogy nem épp klasszikus fantasy-k ezek. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák