Új hozzászólás Aktív témák

  • Nova96

    őstag

    Legyen egy kis ON is, animéztem:

    True Tears

    Kiemelném, hogy egy nézést bőven megér mivel mindenen kinek más az ízlése. Ezt azért mondom mivel nekem nem tetszett, de az ismerősömnek aki ajánlotta nagyon. De, ami nem tetszett nem is írnám le még a végén valakinek elvenném a kedvét tőle, ami jó OST nagyon tetszett, a karakterek nagy része kidolgozott és értelmesen felépítve…khm…nagy része. A történet jól felvan építve, nincs felesleges momentum, mindenre kapunk választ.
    Ami negatívum ezt már spoiler alatt írom szóval:

    az egyik karakter nagyon bénán van felépítve, nem csinál benne semmit, de mindent elvár. És minden elvisel, minden sz*rt csak, hogy nehogy boldog legyen. Itt nem az ef szintű elviselést kell gondolni.

    És ezt tudnám fejtegetni vagy 10-15 soron keresztül, meg persze nem tökéletes darab, de még 1-2x nézhetőnek nevezném
    6,5/10

    Girls und Panzer+ 2 recap ova

    Igaz, én nem voltam úgy elájulva tőle, mint mások, de nekem is tetszett.
    Egy anime ami arról szól, hogy a lányok a legjobbak tank vezetésbe és el se tudják képzelni, hogy férfi tankba üljön. Ki nem élvezné ezt?:D
    A humor helyén volt, nem egyszer hangosan felnevettem. A kis drámák „kelletek”, de szerencsére nem volt félre drámázás. A OST tetszett, és ez, hogy japánok más nyelven beszéltek/énekeltek egy nagy plusz nagyot dobot a hangulaton. Nem mint az animék nagy részébe, hogy bármilyen nemzetiségű is volt japánul beszél mindenki. OP nem jött be ED jobb volt.
    Én ajánlom mindenkinek.
    7/10

    To Aru Kagaku no Railgun

    Az Index-nél az eleinte nem tetszett a végére megszerettem, itt meg kicsit fordítva itt magára a cselekményre gondoltam. Mivel minden más ugyan olyan jó mint az Index-be igaz szerintem hasonlítanak, de mégse mivel ez slice of life inkább…mivel az is.
    Én még mindig a Touma&Misaka részeket szerettem a legjobban, az Index-be is meg itt is, csak itt még kevesebb volt. De, legalább ebből kiderült az index-be ugrálunk napok/hetek/hónapok között.
    A humor szokásos lány slice of life, van ami jó, van ami nem. A történet maga jól fel van építve, a karakterek is nagyon pontoson hozzá van írva, nincs felesleges mozzanata az animének. Grafika jó, OST, jó, OP/ED jó. És kedved kaptam az S2-höz, + a Railgun S2-hőz, igaz abból a br-t talán megvárom.
    Már nem tudom mennyire pontoztam régebben túl, vagy le(?) De, teljesen megéri az időt az ember rá szán.
    8/10

    Yumekui Merry

    Kicsit sokat láttam bele ebbe az animébe, így csalódtam. Én egy komoly hangulatú, felesleges drámázást kihagyó animét vártam tőle nem ezt kaptam.
    Egy nézést megér mert eteti, az alap történet is jó. Szeretem ezt az álom témát, de az animébe egyszer komoly, után teljesen elfelejti a vonalat amit addig vezetet…így a vége felé már csak komolytalan. A többi átlagos még Mery-t kiemelném jó karakter lett. OP tetszet csak kár, hogy többet láttam bele.
    6,5/10

    Kara no Kyoukai (9 film)

    Láttad az első filmet? És így van egy ötleted miről szól az anime, elkell mondanom nem láttál semmit.
    Aki ezt úgy értékeli/húzza le, hogy végig se nézte annak kijár egy taps, míg végig nem nézted, nem értheted/ csak próbálod érteni, de mivel nem kapsz meg minden infót így csak nézed,nézd amíg el nem fogy. A történetről nem írnék egy szót se, egybe van jól felvan építve. A történet vezetése bárki is gondolta ki jár egy pacsi, olyan hangulatot teremtet nálam, hogy csak faltam az részeket. A grafika nem lehet panasz a kiadóhoz híven. OST EPIC, karakterek kidolgozottak, fejlődnek. Jó, azért azt megemlíteném nem gyenge anime, van benne vér is…bőven. De, szerintem nem durva, igaz mostanában egy animére nem tudtam rá mondani, hogy durva…csak azt, hogy uhh…de lehet csak hozzá szoktam. Na majd Elfen Lied-nél kiderül mennyire is vagyok kemény. :D
    A befejezés tetszet az a 7. film nem az ova…itt direkt kiemelnék két dolgot:
    Remix csak annak ajánlott akinek van 1 órája a recap-ra epic OST-vel alatta.
    OVA érdekes lett, valaki ezt befejezésnek veszi én közel sem… ez kb. 10 percbe le rendezhették e két dolog után olyan érzésem volt jó volt, de kérem vissza a más fél órát az életemből.

    Ez a kettőt nem veszem a pontozásba, mivel csak lehúzná. Az animét végig nézni, több idő mint 26 részes animét. Szerintem
    Szóval mindenki úgy vágjon bele, hogy van benne 2 órás film is, de az átlag másfél óra elmondható.
    10/10

Új hozzászólás Aktív témák