Új hozzászólás Aktív témák

  • Nova96

    őstag

    Ao no Exorcist Gekijouban

    Egy alternatív befejezés alternatív folytatása, nekem tetszett a grafika a stúdióhoz híven eszméletlen, a történet meg…hogy is mondjam akinek az alap felállás nem tetszett annak itt se fog. Igaz én inkább mondanám OVA-nak mint filmnek, mert a film nálam egy tartalmasabb történés jelent, itt is történnek dolgok, de nem a sorozat szintű.
    A történet az új karakterről szól, és egyéb kisebb kalandokról, szerintem érdemes megnézni már csak a grafika miatt is. Meg aki szerette a sorozatot itt is fogja. Zene rendben, ED, elment egynek az új karakter szinkronhangja meglepett érdekes volt ilyen környezetbe hallani.
    7,5/10
    Csak egy kérdés így mindenkihez egy alternatívbefejezésalternataívfolytatásának lesz alternatív folytatása? És egy bónusz kérdés miért ment át alternatív szálra, olyan dolog volt a manga-ba, vagy simán a stúdió gondolt egyet?

    Gatchaman

    Már az első résznél akartam írni, de így 3. rész után most már biztosra mondom ez bizony az a anime tetszik vagy mocskosul. Nekem egyenlőre nagyon tetszik, kellően elvont és elgondolkoztat engem, lehet többet is látok bele mint kellene.

    Monogatari Series 05

    Itt mondja valaki, hogy eltud minden szöveget olvasni, és nem hiszem el onnantól azt, se ha kérdez.
    Én eddig bírtam a tempót, ez már sok volt annyi szöveget néha bevillantott, lehetetlen elolvasni…tudom tudat alatti blabla…
    az elején megy(itt megjegyezném, kezdő animés itt se fogja eltalálni mindig mikor jön az a bizonyos rész amikor egy pillanatra meg kell állítani és eltudod olvasni)->pörög->már koncentrálni kell, hogy elkapd a szöveget/képet/villanást->pörög-> és már sz*rok bele inkább élveztem a részt. -> a végén már 3 soros szöveg is bevillan és után 1-2 mondat is…szóval max. br-nél kicsit ügyeskedek, de egyenlőre csak élvezem a részt. A fanservice még mindig a helyén. És Araragi hozta a szokásost, nagyon elvan találva a karakter.

    Meg megvolt a DXD 5-7, AoT 18, és a heti részek animékből.
    + Átlép a 2 hónapos időt animézésbe.
    És most jön az Elfen Lied.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák