Új hozzászólás Aktív témák

  • Nova96

    őstag

    válasz Darth_Revan #21041 üzenetére

    Ha nem tudtam volna, hogy alternatív szál én is csalódok, de így kb. ilyesmit vártam.
    Kugimiya részhez +1 :K Nagyon eltalálták.

    Shana háááát, érdekes van megcsinálni én a 2. évadnál leragadtam, majd egyszer. :DDD

    Mister_X
    Igen sokkalom ,mert gyorsan sok mondat jön, igaz, hogy bake-ba is sok szöveg volt, de ott 1 oldalas szöveg volt ami bevillan nem gyors szövegek.

    Más:
    Elfen Lied
    Volt benne durvulás, és itt megjegyezném a vért és hasonlók nálam nem durvulás (Mivel Mortal Kombat-on nöttem fel így, ezek nem hatnak meg.), itt a nemi erőszak és lelki terrort kell érteni és hasonlókat. Az első kettő nem volt benne, mielőtt valaki megijedne, hogy spoilerkedek.
    A történet jól fel van építve, eleinte csak nézni tudod mivel kevés infót kapsz. Később elkezdik másképp csöpögtetni az infót. És a vége felé össze tudod rakni a történetet. OP nagyon tetszik OST is, ED is a jobb közé tartozik. A grafika nagyon tetszik. A karakterek fejlődnek, nem állnak meg a sablonba.
    Nekem nagyon tetszett, nem tudnék bele kötni csak egy apróságba a vége felé amit spoilerbe leírok/kérdezek.
    10/10

    SPOILER NE OLVASSA EL SENKI AKI NEM LÁTTA.

    a vége magába pörgős volt nem kell magyarázni. Szóval a kérdés, hogyan sérült meg a másik szarva amikor, addig simán lekaszabolt mindenkit???! Itt arra gondolok, hogy azt mondták neki ne bántson onnantól senkit és hagyta magát? Vagy tévedek?

    a másik meg a vége, miért nem tér egyből vissza ? És itt arra gondoltam , mert megölte a szüleit, meg mondta is, hogy nem akar vissza térni. De végül vissza tér... :D

Új hozzászólás Aktív témák