Új hozzászólás Aktív témák

  • Hintalow

    senior tag

    válasz Crystalheart #23334 üzenetére

    Én azért ezzel vitába szállnék.
    - A televízió mint olyan már leszállóágban van (nem a halálát vizionálom, de kb ugyanaz fog lejátszódni, mint a rádióval, amit pont a TV söpört a pályaszélre)
    - Ha jól tudom ami eddig létezett itthon anime csatorna, nemrég döglött meg érdeklődés hiányában.
    - Mivel nagyon kevesen értenek itthon idegenül, ez kb esélytelenné teszi a dolgot, ha még a magyar nyelvű csatorna is bedöglött.
    - aki beszél nyelvet, kicsit értelmesebb, szélesebb látókörű az átlagnál, és érdekli a téma, nem a tv-től fogja várni a megváltást, sőt jó eséllyel nincs is tévéje. (szerénységem nem engedi, hogy magamat ide soroljam, :D de 2009 óta nincs tévé a lakásban)
    - ha egyszer valami csoda folytán létre is jönne egy ilyen csatorna profi anyanyelvi/angol fordítással, akkor sem lépne túl a tucatshonuenek + 1-2 éppen sztárolt cucc korlátain, mert bizony az animézők gerincét képező fiatal korosztályt ez érdekli. (nem működik az sem hogy "felnő" egy animés generáció, mert 90+ százalékuk elveszti az érdeklődését a "rajzfilmek" iránt)
    Ha egyszer lesz is nagy nemzeti anime channel, a vacsorámba fogadom, hogy nem ergo proxy, meg mnemosyne fog menni rajta.

    szerk.

    jófajta vitát csak holnap tudok folytatni, mert elmentem aludni :)

    [ Szerkesztve ]

    Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.

Új hozzászólás Aktív témák