Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Totheground #42884 üzenetére

    Miért, gondoltok egyet, megcsörgetitek egymást, aztán privátban is összefuttok és együtt töltitek az időt? Összetalálkoztok az utcán és random beszélgettek 5-10 percet bármiről, mielőtt mindenki menne tovább a dolgára?

    Mert attól, hogy valakit felismersz, esetleg ő is téged és uszkve ennyi, az még bőven vadidegen. Na jó, a "vad" lemehet belőle, mert legalább a nevét tudod (esetleg azt, hogy nem szereti a lekváros zöldborsót - de ezt ő már nem tudja rólad), így csak szimpla idegen - de még a legeslegnagyobb jóindulattal is csak látásból "ismered".

    A magam részéről az ilyen jellegű érzelmeimet megtartom azoknak, akik valóban számítanak - de az az abszolút minimum, hogy ezen hozzászólás első mondatának maximálisan eleget tesznek. Mer érted, pl. 3 méteres platina mellszobrot emelek John D. Carmack II vagy Ben Shapiro számára, de nem tölt el kellemes bizsergéssel, amikor mosolyognak. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák