Új hozzászólás Aktív témák

  • TBT

    addikt

    válasz Farkassacred #44516 üzenetére

    Jövőre kiderül. Nagyon sok popzenés és animezenés idol fellép majd az Olimpián és akkor fogja igazán megismerni a világ azt a szférát szélesebb körben. Utána mehetnek majd a nemtetszések, rágalmazások, sárral való dobálózás, hogy ezt meg azt mi mennyivel jobban csináltuk volna és hasonlók, mert mindig ez van.
    Kíváncsi leszek, hogyan fogják azt elviselni és feldolgozni. Senkinek sem szeretnék rosszat kívánni, a kedvencemnek pedig főleg nem ;] , de nem tudhatjuk, hogy mit hoz a jövő - illetve az ottani emberek hogyan élnek meg egy negatív, stresszes, krízishelyzetet, mert ismereteim szerint ott nincs annyi pszichológus és lelki segély szolgálat, mint errefelé + a zenei management is másabb, mint Európában vagy Amerikában. De nem akarom az ördögöt a falra festeni. Nagyon sajnálom ezt a 28 éves leányzót. Ennyi idősen még bármi lehetett volna belőle, rengeteg gyönyörű dolgot megtapasztalhatott volna még, de ezek szerint sem valamelyik szülő/sem támogató és szerető társ nem volt mellette, csak a pénzéhes cápák...

    [ Szerkesztve ]

    "I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

Új hozzászólás Aktív témák