Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz Ctrl+Alt~Del #107005 üzenetére

    Szerintem engedjük el, leeshetett volna, hogy esze ágában válaszolni a saját állítására. Az elmúlt pár napban megtudtuk több fórumozótól, hogy:

    1.) Az Air-t hiába reklámozza úgy kerek-perec az Apple, hogy fotósoknak és videósoknak is alkalmas kvázi belépő gép, igazából ez nem így van, csak mi látjuk bele az üzenetekbe és hülyék vagyunk a marketinghez.

    2.) Hiába mutatta meg rengeteg teszt és felhasználói tapasztalat a tartalomgyártók részéről is, hogy az Air mennyire erős lett az Inteles elődökhöz képest és helytálló az Apple állítása, valójában mi értjük félre.

    3.) A fotószerkesztést azért helyezzük kívül az Air hatáskörén, mert 8K videók vágására már túl gyenge.

    4.) Bármit is csinálsz a géppel, az mindig attól függően van túl az átlag felhasználáson, hogy futottál-e bele valami limitációba. Ha nem, akkor oké vagy.

    5.) Az Air a pénzügyes kiscsajok gépe.

    6.) Az Air-től nem szabad elvárni többet, mint a Pinterestezés.

    Hát szóval az van, hogy egy szakmai fórumon most éppen annyira túlteng a szakmaiság, hogy ehhez nem tudok felérni, inkább lelépek a hétvégére. :) Javaslom nektek is, mindenkit befizetek egy kör virtuális sörre!

    (A fenti állítások több fórumozótól jöttek össze, kérem senki ne jöjjön azzal, hogy olyan van neki tulajdonítva amit nem mondott, értjük, chill)

Új hozzászólás Aktív témák