Új hozzászólás Aktív témák

  • bLaCkDoGoNe

    veterán

    válasz bmwk1200s #45404 üzenetére

    Igazából csak arra szerettem volna rávilágítani egy kicsit, hogy a konzol hiába célhardver, ha nagyon szigorúan nézzük, akkor szintén egy kompromisszumos megoldás. (Viszont jelenleg még így is a legkényelmesebb, és a gyengeségei valóban csak a PC-vel történő direkt összevetésben látszanak, de én egy picit párás szemmel emlékszem arra az időre, amikor az X360-at bemutatták, és tágra nyílt szemmel néztem rajta a Gears of Wart, hogy mennyire gyönyörű. Akkor az X360 iskolázta le a PC-ket, aztán szépen lassan ez a trend megfordult.)

    A 2015-ös 15" rMBP-vel baj nincs, nekem kellett új notebook (egy 5 éves 2011-es 13"-ast váltottam le rá) és ezt választottam, miután a keynote alapján úgy döntöttem, hogy az új rMBP jelenleg olyan és annyi kompromisszumot követelne tőlem, amit nem tudok/nem akarok jelenleg meghozni. Arra utaltam csupán, hogy azért ez a gép már tavaly nyáron sem volt a "legkorszerűbb", ahogy írtad. Ezzel együtt nincs vele gond, szerintem ez is ki fog szolgálni nálam 5 évet, mint az előd [*kopp-kopp*, remélem :)].

    [ Szerkesztve ]

    "«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

Új hozzászólás Aktív témák