Új hozzászólás Aktív témák

  • bmwk1200s

    őstag

    válasz wm2 #49308 üzenetére

    Professzionális munka. Szeretem ezt a szót :D
    DJ-k, akik nyilván maguk azt hiszik, hogy professzionális melót végeznek (biztos van is egy kettő elvétve akikre ez tényleg áll) veszik és cserélik le a régit.
    1. mert most ez a menő, ezzel lehet villantani
    2. van értelme a Touch Barhoz nyúlni (tényleg van értelme)

    13"-on profi grafikai melót valószínűleg monitor nélkül tényleg nem lehet. Sem normálisan videót vágni. Ehhez valóban 15"-os kell, és mint írtam párom ezt is szeretné csinálni, ezért nagy bánatomra (nem is az ára, inkább a mérete miatt) 15" is fogunk majd venni.

    Hát igen, Magyarországon az is csodaszámba megy, legalábbis onnan, ahonnan én jövök, hogy valaki ki tudjon gazdálkodni egy laptopra, nem hogy macre. 90-120ezer forintos nettót keresnek az otthon maradt ismerőseim, rokonaim 80%-a. Ebből éljenek meg... Menekítem is ki ide, akit csak tudok! - de ezzel nagyon eltértem.

    Volt egy kérdés, hogy minek várni, meg újra lehetne fél évet várni és mire nem elég a mostani hardvere. Tiszta sor. Itt inkább a grafikai alrendszerre gondolok, megéri e vajon az AMD 500as szériájára várni; megéri e a Coffee Lakre várni (ezt kapják majd a 2017-mid MacBook Prok 15"); lesznek e olyan jellegű változtatások, átalakítások, amik miatt érték és időtállóbb lesz az a gép...

    Lehet meg kellene várni a hivatalos Apple Store nyitást, egyrészt mert biztos nagy buli, másrészt mert tuti akcióznak is a nyitó napon. Egyébként akinek van kedve a fórumról majd eljönni a megnyitóra, akár össze is futhatnánk többen... lenne egy két klassz kis Brau ahová elmehetnénk szakkör jelleggel sört tesztelni és kibeszélni az élet nagy dolgait. :DDD

    Semmit sem írok alá!

Új hozzászólás Aktív témák