Új hozzászólás Aktív témák

  • general

    addikt

    Van egy dolog, ami kikészít, kérdeznélek titeket, van-e rá egyszerű megoldás:

    Nagyon sokszor kell "sablon szövegeket" küldenem emailben, de azokat kissé személyre szabva, ügyfélnek válaszolni, de a lényegi rész nem változik. Magyarul ki kell mindig egészítenem ezeket a mailben.
    Nem használok mail klienst, nem szeretem, a Gmailt böngészőn keresztül nyitom meg mindig, vagyis mindig nyitva van. Sajnos a Gmail gépelés szerkesztői eszközei korlátozottak.
    A sablon szövegeket a Jegyzetben szoktam megírni, nagyon szeretem ezt használni, és szeretnék is emellett maradni, ez lenne a kérdés lényege.

    A probléma viszont az, hogy a Jegyzetben megírt szöveg formázása, betűmérete, betűtávolsága nagyon eltér a Gmailben használtaktól, sehogyan sem lehet egységessé tenni, ha bemásolok oda a Jegyzetben előre megírt bármit, egyszerűen nem engedi átformázni, összesimítani a Gmailben már megírttal, nagyon eltérő a két szöveg.

    Van arra lehetőség, hogy a Jegyzetben máshogyan formázzak, vagy a kettőt összeegyeztetni valahogyan, vagy felejtsem el és Wordben kéne írogatnom, esetleg Pagesben? A Wordöt rühellem. :D És egyébként is egyik sem olyan gyorsan elérhető, mint a Jegyzet, amibe ugye bárhonnan írhatok, változtathatok. Ezeken kívül nem nagyon adminisztrálok, ritkán használok szövegszerkesztő progit.

    Remélem érthető a felvázolt dolog. :D

Új hozzászólás Aktív témák