Új hozzászólás Aktív témák

  • Hunattila

    tag

    válasz Sesy #3827 üzenetére

    Infó szerint jön vissza az M 1:100 alaprajz, metszet, stb. Megfűszerezve a jelenlegi stupiditással szívunk majd, mint a torkos borz. Mert, ami jelenleg zajlik az nem építészet. Sem tájtervezéssel, sem kertészkedésel nem óhajtok ilyen esetekben foglalkozni. Lassan már egy képzőművészeti alkotást kérnek, ami nem lenne baj, de nem az kell.
    Kíváncsiságból megtettem, hogy ugyanazt a tervet adtam be, 3 helyre 3 előadóhoz. Az egyik csak egyszer dobta vissza, a másik kétszer, a harmadiknál most futom a negyedik kört. A múlthéten beígértem neki egy hosszú ideig tartó súlyos kórházi bennfekvést. Mert egyszerre képtelen leírni a kifogásait. Mondtam neki még egy ilyen húzás és beperelem szándákos akadályoztatásért és kifizetettem vele a közben megdrágult anyagár többletet is.
    A vicc az. hogy most negyedszerre az a baja, hogy a még tervező asztalon sem lévő közműveknek írjam rá a kapacitását. Ez eddig valahogy nem jutott eszébe. De kérdem én: Mi vagyok én jós. Tudni fogom én azt előre, hogy miket terveznek majd be egy év múlva? Viszont a területen már több építkezés is elkezdődött aggregáttal, lajtos kocsival, stb.
    Azt monda oktondikám, hogy mindegy csak írjak rá valamit. Azt meg akkor minek? ha úgysem igaz. Akkor majd 2 év múlva jön a büntetés, hogy valótlan adatokat közöltünk? Vagy erre megy ki az egész?

Új hozzászólás Aktív témák