Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz hdekakas #1010 üzenetére

    Eleinte nekem se, de használd a Space-t, mert ezzel tudod elkerülni a csapást, és mögé kerülni az ellenek. És ott meg ha azonnal nyomod az ütést, akkor nagy sebzést tudsz bevinni.
    Amelyiknél pajzs van, azt kb hiába csapkodod, nem fog sérülni, kivéve ha SHIFT+Bal egér gombbal ütöd, mert az a power-stroke, azaz azzal tudsz akkorát ütni, ami kibillenti a pajzsost is, ez viszonylag lassú, de nem tudják teljesen kivédeni, így biztosan sebzel, annyi hátránya van, hogy közben nekik is van idejük támadni, és ilyenkor megszakad a támadásod, lassú na, de ettől sokkal jobb ha Space-t használsz, mert mögé kerülsz, és utána már be tudsz vinni több ütést is.
    Illetve ne csak kardot használj, mert a nagyobb fegyverekkel elég jól lehet a pajzsosok ellen harcolni.

    SFIFT+F: ez meg a spec támadás, minden fegyvernek van speciális nagyerejű támadása, amit a két billentyű egyszerre való lenyomásával tudsz aktiválni, nem kell lenyomva tartani, és csak akkor aktiválható, ha feltöltött a mittomén minek is hívja a játék csík az életerőd felett, de akkor átvált a színe is, és kiírja az aktiváló kombót is. Ez ilyen Power attack jellegű dolog, nagyon jó a skill-tree-nél is kiváltani azt, amelyik először támadásnál 50%-ról indulsz, a következő meg, hogy azonnal 100%-ról indulsz, mert komoly előny, pl arénában, amikor van két dagi, akkor ezzel a powerattackkal az egyiket azonnal legyilkolod, a másikat pedig pl ennek a fegyverével, gyakorlatilag 2 40-es dagi megvan 5 sec alatt.

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák