Új hozzászólás Aktív témák

  • Soma01

    veterán

    válasz gahor72 #16530 üzenetére

    Na, összejött végül. De a szívás nem maradt el. A fő router nem volt a legjobb bőrben. Eleinte nem tudtam, hogy mi a gond. A régi vagy az új router a hibás? Hát a régi volt a ludas. Folyton lefagyott a webes felülete. Így elég nehéz volt hozzáadni az új AiMesh pontot. Meg persze a lefagyás után mindig újra kellett indítani a régi routert. De mire erre rájöttem... :((( Azt hittem, hogy azzal van a gond, hogy a kábeles AiMesh pont módot akarom használni. Végül WiFi-n csináltam meg és aztán dugtam rá a kábelt. Plusz a firmware is gyanús volt. De mire le tudtam ellenőrizni... Folyton fagyott a régi router. Volt hogy be sem tudtam jelentkezni. De egyezett a firmware. Szóval nem az volt a hiba. De mire ezt kiderítettem... :W Azt hittem, hogy az új router kavar be, de a régi önmagában is fagyott.
    Az AiMesh beállítást kétszer kellett elvégezni, két helyszínen. A második helyszínen nem volt semmi gond. Ott mert minden egyből.
    A fő routerek Ac57u v3, az újak, Ac59u v2.
    A vendéghálózatot viszont elfelejtettem engedélyezni az új Mesh ponton. Nem gondoltam, hogy ezt külön kell majd. Erre már itthon jöttem rá, amikor rákerestem.
    Erre így összesen ráment vagy 3 óra. :)

Új hozzászólás Aktív témák