Új hozzászólás Aktív témák

  • #19617792

    törölt tag

    válasz No-kia #4432 üzenetére

    HD2 WP7 Mangoval? ;] Sensation is nagyon állat telefon (bár két mag vézna akksival nem nyerő), LG is pofás, de nem kéne, mert LG supportja nem éppen a legjobb. Samsung Omnia7 az nekem is bejön, occó és jó WP7-es telefon, jelenleg legjobb ár/értékű telefon, hasonló Droidos telefonok meg drágábbak nála.

    (#4436) - = Zk = -: a 3GS az még nem olyan húdedrága, a 4 igen, de a Sensation árától is eldobnád magad.

    (#4446) ittakary: 4.3"? az még pont kellemes méret (4.5" is az még, ha vékony a keret, fölötte már túlzás), egy barátomnak DHD-je van, az is 4.3" és annyira, de annyira zsír a nagy kijelző. Androidon jelenleg a Sense felület a legjobb, a többi csak kullog mögötte kinézetben, átgondoltságban, funkciógazdaságban. az SE új felülete nem rossz, bár inkább tűnik egy framework + launcher + 1-2 app és slussz dolognak. a Samsung Touchwiz mindig is bűnronda volt, béna iOS koppintás, az LG meg a Samsungot koppintja. :DDD szóval Androidon kettő (három) felület maradt :DDD AOSP, Sense, SE

    az Omnia 7 azért, mert ahhoz képest, hogy WP7-es telefon, az jó egyenhardverrel, kurva olcsó és korrekt minőségű is, fém hátlap.

    (#4449) - = Zk = -: felesleges a teszt, WP7 az kb. megakaszthatatlan, Androidon meg legfeljebb a rossz appok fagynak le, ha van elég RAM (512MB+) akkor simán gyors.

    (#4456) pckownz: alapból a 3.x az, amit dual-core támogatású, bár az 2.x droidok is képesek lennének támogatni, mert a kernelük szinte mindig SMT-s Linux kernel, szóval kernel szinten megoldott, a bökkenő a Dalvik VM és az appok. 3.x már rendesen többmagra írt.

    (#4455) Varoz: tudod mi a poén? néhány apróságot leszámítva az egy HD2 WP7-tel. :DDD :C

    (#4457) pckownz: Android bármire felmegy, ami ARM, csak XDA-n kell körbenézni. :DDD bár, x86-ra is van Android. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák