Új hozzászólás Aktív témák

  • szabi325

    tag

    válasz HUTCHDB #47786 üzenetére

    Ha vettél gyári touch up festéket akkor ne annak a vastag ecsetét használd hanem vegyél 0-ás ecsetet ezzel a gombostű fejnyi méretű kavicsfelverődéseket is nagyon szépen meglehet csinálni.
    Csak arra tegyél lakkot ahol nagyobbat kell javítani mint 5mm különben nagyon fogsz szenvedni a visszacsiszolással. A lakk miatt lesz ott egy kicsi púp amit 2000-3000 -es vizes papírral kell szintbe csiszolni, aztán kézzel mondjuk menzerna 2400 majd 3800-as megpolírozni.
    Festést én nyárra-tavaszra szoktam időzíteni akkor jó meleg van , gyorsan szárad, ha csak festesz azt utána már nem kell polírozni.

    Amúgy szerintem nem fogsz találni olyan fényezőt aki ezt megcsinálná mert nagyon pepecs munka mindenki csak mindent telibefújna meg elemcsere azt kész...

    Azért lényeges a 0-ás ecset mert nagyon kevés festék kell csak egy ilyen javításhoz és ezzel nem viszel fel feleslegesen sokat hogy domború legyen illetve nem fested össze mellette a lakkot így nem fog látszani a javítás, szóval szerintem csak azzal érdemes ennek nekifogni [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák