Új hozzászólás Aktív témák

  • Zyrius

    aktív tag

    Sziasztok!

    Most vettem "új" autót és szeretnék bele zenét pakolni.
    Egy 2000-es kiadású A4 avantról van szó.

    A korábbi autóból kivettem az erősítőt http://www.bluespot.co.uk/car-audio.aspx/tha1400-amplifier és a mélyládát http://alkupiac.hu/termekek/16532_blaupunkt-vb-300-garis.
    Ehhez tartozott még egy velocity 13centis hangszóró + csipogó + hangváltó és egy szintén blaupunkt fejegység. A hangszórókat a kocsiban hagytam a fejegységet meg eladtam.

    Szóval szeretnék venni egy fejegységet, fontos, hogy fekete legyen piros legyen a led világítás vagy be lehessen állítani pirosra, legyen usb mp3 funkciója és matrix kijelzője (asszem igy hivják) szóval ne nyolcasokból meg benne egy X-ből rakja ki a szám címeket, hanem rendesen ahogy kell :). Mp4 navigáció CD stb nem lényeg. A gyári zene ami most a kocsiban van ha minden igaz 4 13 centis hangszóróból és 4 csipogóból áll amik az ajtóba vannak építve, illetve van egy gyári mélynyomó hátul. Összességében nem szól annyira szarul, de a fenti korábbi cucchoz képest összehasonlíthatatlanul gyenge.

    Szóval kellene egy fejegység és hangszóró készlet, fontos, hogy méretre azonos legyen a gyárival az ár igazából mindegy a minőség a lényeg illetve kábelek, de azokból láttam már itt 1-2 tippet az elmúlt 300 hozzászólásban, amit végig olvastam :)
    Azon gondolkozom még, hogy érdemes e hátra az ajtóba is berakni hangszórókat, vagy elég csak előre berakni egy minőségi set-et.

    Van olyan adatbázis, ahol a gyári hangszorók méretét meg lehetne nézni? Vagy inkább keressek az autóhoz egy leírást és bogarásszam ki belőle?

    Előre is köszi a válaszokat! :)

    https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások

Új hozzászólás Aktív témák