Új hozzászólás Aktív témák

  • Joe fiú

    senior tag

    válasz Ragadozó #31564 üzenetére

    Attól, hogy szereltél már be, nem jelenti azt, hogy értesz is hozzá, én meg villamosmérnöknek tanultam..és? A tényeken nem változtat, márpedig a tény az, hogy erősen megkérdőjelezhető amit mondasz..nem azért kell a nagyobb keresztmetszetű kábel, mert a kisebb esetleg nem bírná, hanem leginkább azért, hogy kerüljük a feszültségesést, mert ugyebár minél kisebb feszültség jut el az erősítőhöz, annál több A kell, ugyanazon teljesítményeléréséhez, és mint tudjuk a nagyobb A nagyobb hőtermeléssel jár, ami a kábel melegedéséhez, hosszabb távon akár égéshez is vezet..és nem..nem mondjuk 10-nek ami 20..vagy ha úgy jobban tetszik akkor úgy mondom, hogy 4AWG kábel kell neki, vagy egy 2AWG kábel szétosztva..

    A testelés kérdésében viszont egyetértünk..egy bizonyos szint után már illik cserélni a generátor-akksi, akksi-kasztni kábeleket is.
    Az rca-t alacsonyszintű jelként emlegetik.. mi az, hogy nem szeretik az erősítők az rca jelet? ez hülyeség, már ne is haragudj...

    Ki beszélt késes biztosítékról, én ANL biztosítékot mondtam..nem késest, nem AGU-t, nem mini ANL-t, hanem ANL-t.

    BPeter01: Ha kisebb mint 50l reflexben van, akkor ne is csodálkozz, "megfullad" szerencsétlen szub, honnan jött az ötlet ilyen ládára?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák