Új hozzászólás Aktív témák

  • Otisz

    őstag

    válasz footy #31826 üzenetére

    Találni találtam, ellenben itthon mind rohadt drága (mint minden más...). Ha jól emlékszem, van ilyenje a Sonynak, a JVC-nek, a PIO-nak meg az Alpine-nak is.
    Kint viszont bőséges a választék. [kavics325i kedvéért említem csak meg, hogy nem véletlenül írtam a hát szót. Nagyon sok mindent rendeltem már kintről, és eddig csak egyetlen egy dologra jött rá plusz dolog.
    Szerencsém volt? Lehet. Legyen továbbra is :D A garancia sem annyira problémás, de én is az itthoni beszerzés mellett vagyok csak ne húzzák le rólam a gatyát is

    MunezXBK: ennek utána kell néznem...köszi.

    Egyébként nem kell 2 USB, de mivel hátulra is kell egy, ezért biztos hogy elöl is lesz egy.
    A kocsiba tervezek egy multimédia központot létrehozni. kell hozzá egy tablet meg egy fejegység.
    A tablet az USB töltést a fejegység hátsó USB részéről kapná, így amikor gyújtást adok a kocsira, akkor a fej áramot kap, amivel egyidejűleg a tablet is életre kell (forrasztgatással ezt másképp is meg lehet oldani, de jelenleg ez a terv). A lényeg, hogy elölről semmi se látszódjon ebből, mert az kókány munka.
    A hangot bluetoothon keresztül vinném át, és emiatt kell hogy egyszerre 2 eszközt kezeljen, mivel ott a telefonom is.

    Most azon filózom, lehet hogy meghagyom ezt a JVC fejet, a bluetooth adaptert az első USB-re teszem (szerintem ott is működnie kell), a hátsóra pedig a tabot kötöm.

    Egyébként mennyire jó választás hangügyileg ez a JVC KD-R731B fej?

    [ Szerkesztve ]

    (OO[IIII][IIII]OO)

Új hozzászólás Aktív témák