Új hozzászólás Aktív témák

  • Daywalker

    addikt

    No, ma megcsináltam a másik ajtó szigetelését....csináltam képeket is (mobillal...olyan amilyen)...de előtte egy kis tapasztalat...
    Most egyedül csináltam és nem szedtem ki az ablaküveget...így elkezdtem kb. 10-kor és befejeztem este 7-kor, közte 1 óra kajaszünet, tehát 8!!! órámba kerül az egy ajtó úgy, hogy most nem raktam még fel a kárpitot. Ebből mondjuk másfél óra volt a takarítás...párazáró ragasztóját nitrózni kellett, és belül is baromi retkes volt (a másik ajtó kevésbé volt mocskos...érdekes).
    Mivel nem szedtem ki az üveget, több kisebb darabból kellett dolgozni ott, ahol nem fértem hozzá rendesen, mert a nagy lapokat nem lehetett oldalról így bejátszani....de a lényeg, hogy így is meg lehet csinálni.
    A lényeg, hogy készen van mindkettő és hallhatóan használ: nem megy le a mély a pincébe, de mélyebbre megy és most van egy egészen normális kick tartomány, alul meg a sub játszik úgyis. De a beállítás még várat magára, mert a proci nincs bent...majd utána.
    Na és a képek!
    Innen indultunk külső takarítás után, belül még retkes:

    Belül kész:




    Jöhet kívülről:

    Kívül kész:

    A két ajtóra szánt 2,5 négyzetméterből miután kész lett mindkét ajtó kb. 0,25 négyzetméter maradt meg, van annyi sem, de a kárpitra elég lesz. Tehát ~1,1 nm egy ajtó nálam. A kiemelőkeretet nem taknyoltam össze kívülről (ennek külön oka van), de belül is meg van merevítve a lemez a hangszóró körül, mögötte pedig a külső lemezen duplán van szigetelés, illetve ellenőriztem,a keret jól zár.

    [ Szerkesztve ]

    "A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

Új hozzászólás Aktív témák