Új hozzászólás Aktív témák

  • simi811118

    aktív tag

    válasz vhw #47470 üzenetére

    Szia!
    Gondolom Swift I.-ed van, abban van müszerfalban 10-es hangszóró. Amiket linkeltél hangszórók, nem lennél előrébb velük. Sőt, ugyanolyan gagyik mint a gyáriak.

    Fentebb lépéshez inkább egy belépő szintű 10-es komponens szettet vennék - ha nem akarsz semmit sem faragni az autón. Ezek olyan 10-12 Eft -tól indulnak, persze sokkal többet ezektől sem kell várni, mindössze a magashangok fognak jó irányba előre lépni, mélyközép és mély hangok ezzel is ugyanúgy nullán lesznek.

    Második lépés hogy a kalaptartóba bedobsz két érzékeny ovál hangszórót. Ezeket a fejegység is meg fogja tudni hajtani, csodát ezektől sem kell majd várni, picit több lesz a mélyhang, és bár sokkal kuszáb lesz minden (még mindig ott járunk, hogy nam akarsz faragni az autón semmit) mégis minimálsan (!!!) "erőteljesebbnek" fogod hallani a zenét - de mondom, mélyhang még itt sem lesz.

    Írtad ezt az 5-7 Eft-ot, gondolom többet nem szánnál rá. Nos, 10 - 15 Eft-ért használtan már lehet kapni aktív subcsövet vagy aktív subládát. Én ebben látom a legnagyobb előre lépést, még akkor is ha meghagyod elől a gyári hangszórókat.
    Ezekhez általában van gyári tápkábel, ezt kell hozzá behúzni, valamint van rajtuk hangszóró szintű bemenet, így a hátsó hangszórókábeleket bekötöd, beúzod a tápkábelt, és mindenki happy :)
    Ennek hátránya a fél vagy legalább a harmad csomagtartód elvesztése, és minimális kézimunka (kábelezés) viszont hatványozottan jobbnak fogod vele hallani a zenét, erősebb lesz a mély és a kick tartomány.
    Az emberek nagy részének ez már elég ahhoz, hogy relatíve élvezhetőbbnek hallja a zenét.

    További lépéseket nem már írok, sztem ebből kellene választanod, hogy mire van szükséged.

Új hozzászólás Aktív témák