Új hozzászólás Aktív témák

  • G.Zs.

    senior tag

    válasz Peti66 #56255 üzenetére

    A multkor utananeztem a D-class temanak, 5-6 oldallal ezelottig ha visszaolvasol, megtalalod az infokat, amit osszegyujtottem.
    Kulfoldi forumokat olvasgatva azt talaltam, hogy elvileg nehany ujabb fejlesztesu D-Class ero technikailag semmiben nem marad el AB osztalyu tarsaitol. Annak a Hertz-nek az adatait nezegetve a damping egy kicsit gyengusznak tunik, szerintem boven van jobb vetel abban az arkategoriaban.
    Ezt nagyon dicsertek, SQ rendszereket epitenek vele, Illetve meg a JL Audio HD szeriajanak van elvileg jo hangja. Ha van kedved kiserletezni, es bevallalni egy kevesek altal jart utat, akkor hajra.

    Sajat tapasztalat:
    Teszteltem Alpine PDX 1.1000-et sajat rendszerben, ami ugye egy monoblock, tehat kizarolag csak melynyomot hajtottam vele. Arra gyakorlatilag a legjobb erosito volt amit eddig probaltam.
    A magam reszerol meg soha nem hasznaltam D-class erot elso szettre, igy nem tudom megmondani hogy a fentebb leirt Alpine illetve JL az erositoknek milyen hangkaraktere van. Amennyiben biztosra akarnek menni erosito ugyben, inkabb az itt a forumon ajanlott, regi jol bevalt darabok kozul vasarolnek valamit.

    Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?

Új hozzászólás Aktív témák