Új hozzászólás Aktív témák

  • Joe fiú

    senior tag

    válasz PiciPeti #57345 üzenetére

    Elvileg van neki gyári hely, de bonyolult, belülről van dugózva, és ahhoz hogy a dugót kihúzd a műszerfal alatti gyári vezeték elosztást ki kell bontani,így egyszerűbb ha megfúrom a motortér felől és áttuszakolom. Nem kell alapozni, műanyag átvezetés van, csak azon fúrom át a vakdugót, de majd töltök fel képet róla.
    Igen, csajos verda lesz, aztán rákapott, hogy kell neki is valami zene. Elsőkörben kap egy Alpine9812 fejet,AS Twister F4 260 vagy a Roki PL1 110 lesz vagy egy kis 20cm-es szub, mert nagyon kevés a hely. Gyári szett egyenlőre marad, meglátjuk mit szól a plussz kiszolgáláshoz, elég tré a gyári hely, még azt se tudom mekkora mélységű szett fér bele. Habár nagyon praktikus a gyári fej a kormányvezérlővel meg a műszerfalas kijelzővel, de hát valamit valamiért.

    Végig googleztam egyébként mik a lehetőségek, sokan a kesztyűtartó felől vezetik be, mert ott is van vakdugó, viszont szerintem még nagyobb szívás lenne, úgy elvezetni a motor mögött, hogy ne legyen gubanc, szóval marad ez, de majd töltök fel képet róla.

    Viszont annyira kevés hely van a gyári kábelcsatornában,vagy ennyire sok már az elektronika benne, hogy szinte mindennel a jobb oldalon leszek kénytelen támadni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák