Új hozzászólás Aktív témák

  • simi811118

    aktív tag

    válasz evo87 #57552 üzenetére

    Szia!
    Első körben keresnék egy legalább 4x100 Wrms erősítőt. Másodikban pedig az Alpha szettet cserélném valami combosabbra - itt leginkább külön keresnék magassugárzót, és mélyközép sugárzót. Szigorúan kihasználnám, az aktív hajtás előnyeit, nem bajlódnék már passzív első szettel. Lehetőségek tárháza nyílna meg ezzel.
    Elég sok olyan szett létezik, ami mellett nem kell sub. Nekem mindig az volt a vesszőparipám, hogy a subot csak 1-1 jobb pillanatban tudtam az elejéhez illeszteni - és akkor sem volt biztos hogy hangerőben vagy érzékenységben megfelelő linearitás lesz az eleje és a hátulja között, aztán végül ezzel fel is hagytam.

    Ha ugyanazon termékből raknám össze, akkor pl Rainbow, Gladen, Hertz, Audison illetve uDimension. Másféle vonalat képviselnek, de sztem mindegyikkel együtt lehet élni hosszú távon.
    Kétféle márkából már kicsit máshogy válogatnék. Hangszóróból nem biztos, hogy autós márkát vennék (SB Acoustic, Vifa, Peerless, Seas - autósból valszeg Rainbow lenne) Erősítőből talán valami németet, Mosconi - Gladen - Helix ...

Új hozzászólás Aktív témák