Új hozzászólás Aktív témák

  • jaddz90

    tag

    válasz elod22 #70126 üzenetére

    Ha kizárólag a hangerő növelése a cél, egy olcsóbb analóg fejhallgató erősítő lenne szerintem a legkézenfekvőbb megoldás.

    Ha a Roxfort amúgy elég frankón szól és szépen is (nem hallottam még), nem csak hangosan, megfontolnám a dac+amp fejhallgató erősítőt, lényeges előrelépés. Egy telefonban, még ha "zenetelefon" is, sosem lesz megfelelő célhardver, egyrészt a chipnek ami az audiojelet konvertálja, sokadlagos részfeladata ez és azon belül is prioritást élvez a méret, fogyasztás, egyéb dolgok a hangminőség előtt. Másrészt maga a jack kimenet is arra van kitalálva, hogy valami alacsony impedanciájú fülhallgatót, headsetet dugj rá.

    A dac+amp erősítőt usb kábellel kötöd össze a telefonnal, a jack kábel pedig az erősítőből megy az aux bemenetre. Az erősítőben lévő digitális audió konverter veszi így ki a telefon kezéből az analóg jellé alakítás feladatát, ami így nem csak hangosabb lesz, de sokkal szebben szólal meg. Sokkal.

    Nem reklámozni szeretném, csak hogy alternatívát is vezessek elő, ha csak a hangerő növelése a cél, FiiO A3, ha dac+ erősítőről van szó, FiiO Q1. Ha van rá mód és lehetőség, próbáld ki mindkettőt, többféle zenével és minőségű formátummal. Ha kocsiban nem hallasz jelentős pluszt, az analóg erősítő logikusabb megoldás, fele annyiba kerül.

Új hozzászólás Aktív témák