Új hozzászólás Aktív témák

  • Lusu

    aktív tag

    válasz Lite #78054 üzenetére

    Sajnos semmi sem egyszerű és szinte semmit nem lehet megcsinálni anélkül, hogy jó néhány takaró elemet ne kellene lepattintani.
    A műszerfal mögé nem nagyon javasolnék betenni semmit amihez akár csak még egyszer is hozzá kellene nyúlni. Szóval leginkább kábelt :D maximum erősítő. De ha kicsit is van lehetőség egy direkt hasonló célra szánt könnyen nyitható panel mögé, csomagtartó álpadló alá, üléssor hátuljára (ami nem praktikus), akár ülés alá tenni, inkább oda kell. Nekem volt műszerfalba erősítő, a rövidebb hangszórókábel tuti nem hoz annyit, hogy megérje, ellenben jókora szopás ha mondjuk GAIN-t kell tekerni, vagy bármit kötni, elpukkant biztit cserélni. (persze miért pukkanna el, de na...) A DSP-t, ha különálló, meg oda kell tenni az erősítők mellé, akár 20cm kábellel is össze lehet kötni, rövid lesz a jelút.
    A hangszórókábelek tudnak pain in the ass kategóriásak lenni. Viszont igyekezni kell előre gondokodni, mindent behúzni egyszerre amit valaha tervezel használni és jó minőséget választani, a minimum az OFC. Valamint az ajtóátvezetéseknél mik a lehetőségek, mert tényleg kár lenne egy új autót emiatt összefurkálni, vagy a csatlakozóját szétbarmolni. Mindenre van kultúrált megoldás.
    Nem P&P, de ha az ember picit gondolkodik rajta, benéz a kárpitok mögé, milyen rögzítési lehetőségek vannak a csomagtartó alján, gyorsan születhet egy ügyes megoldás. Ja és a pótkerék mindenképp maradhat. Én beáldoztam, ha messzire megyek elfér a csomagtartóban :)
    Szumma szummárum, ezeket leginkább azért mondtam, mutattam, hogy vannak lehetőségek, megoldások amivel az autót nem bántod, gyári állapot visszaállítható belőle és mégis a lehetőségekhez képest a legjobb megoldást nyújtja.

Új hozzászólás Aktív témák