Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    Megjött a gearbestes 29,9$-os 70mai (9 nap alatt :C ), meg egy mixza 32 gigás cápás kártya. Nem hajlandó a kamera használni a kártyát, nem tudja megformázni, hibára fut. A kártya amúgy jó, gépen, telefonban, tabletben, akárhol működik, formázható, írható, olvasható. Csak a kamera nem szereti.
    Előszedegettem a fiókból a régi telókat, az egyikben találtam egy 32-es sandisk kártyát. Átmásoltam róla az anyagot a cápásra, a sandisk-et rögtön megette a kamera, formázta és jó is lett. Azért még tesztelem, mert C4-es a kártya. (mondjuk az 32 Mbit, a felvett videó meg bőven nincs annyi)
    Már egész jól eszembejutnak a hangutasítások, csak a fényképezést nem akarja a rohadék megérteni, a többi az mind működik. Pedig ugyanúgy mondom mint a google translate géphang, de neki fényképez, nekem meg nem. :N (Vú jáó phajcsáó vagy mi) A többi utasítást még egész parasztos kiejtéssel is viszi...
    Még a felfogatásra kéne valamit kitalálni, most nem akarom felragasztani mert szeptember körül autócsere lesz. Próbálgatni jó lenne, de kéne tapadókorongos talp vagy egy bilincses amivel a tükör szárára fogathatnám. Valaki nem tud hozzá való felfogatót? Esetleg valami akciókamerás cucc, azokon is szokott lenni ilyen 3 nyelv közé bemegy a 2 nyelv felfogatás, csak méretben kéne megfelelő. Mindenki az öntapadóssal használja?

    [ Szerkesztve ]

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák