Új hozzászólás Aktív témák

  • Wheelbarrow

    aktív tag

    válasz BrownB #1686 üzenetére

    Maga a kamera nem rossz, autós funciója is van, de kocsiban mindennapos használatra macerás. Nagy és feltünő a szélvédő mögött ezért jobb nem bennehagyni. Ha felvétel módba van kapcsolva és be van dugva az autós töltő akkor rendesen indul a felvétel motorindításkor ahogy egy autóskamerának kell, de kikapcsolni már kézzel kell. Mivel nincs kijelzője ezért LCD TV kell a beállításához HDMI csatival.
    PC-re kötve csak a memórikártya látszik, azon nem lehet állítani a kamerát sajnos. Másképp nem tudod beállítani a dátumot az időt a loop időt és az éjszakai módot. Ha kikapcsolod a loop időt akkor 25 perces videókat csinál amíg a kártya ben nem telik és ha betelik, akkor a felvétel leáll. Hangos csipogással jelez mindent és észnél kell lenni mert autóban fordított módra kell kapcsolni a képmódot, ha nem akarsz fejjel lefelé rögzíteni. Van hozzá egy szilikonpárna is de a müszerfalra rakva nem stabil a kép remeg mert a kamera elég nehéz. A szélvédős tapadókorong viszont jól és stabilan tartja.
    A felvételei jók de a hang tompa és alapzajos mert ez egy vízálló sportkamera. Mintha befognád a mikrofont. A fullHD tökéletes, a 720p 60 FPS meg ütősen jó, a YouTube nem adja vissza a valóságot. Éjszaka sötétben viszont nem sokat lát.
    Én csak autós kirándulások megörökítésére használom, arra nagyon jó.
    Itt van a hivatalos oldal használati utasítások firmware és egyéb:
    Prestigio 710X

    Itt nézegethetsz róla videókat: YouTube

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák