Új hozzászólás Aktív témák

  • Inhouse

    őstag

    válasz C. s. #35498 üzenetére

    Tipikusan a béka és a forró víz esete...amiket itt elmondtál, ez így egyszerre mindegyikünknél kongatja a harangot, hogy ki kell zárni az embert az életedből...te meg beengeded, mert nincs szíved ehhez. :)

    Amikor vettük a házunk még nem tudtuk, aztán egy szippantás alkalmával néztem, hogy a cső az ásott kút irányából jön. Kifeszegettem a beton sapkát (földszinten volt vége, egy beton lappal, benne köracél fogódzó) és elém tárult a valóság. Emberünk átvezette az ásott kúton a szennyvizet, csak a fölözés ment az aknába. Na, mire azt összekötöttem azon a kis 25*25cm-es lukon keresztül, hasalva. Szépen raktam áttolókarmantyút, meg egy kis darab csövet, tökéletesen egy vonalban voltak a végek. A kutat is kiszívattuk, meg kaptunk hozzá valami szert, ami elbontja a ganét. Évekkel később próbáltunk locsolni belőle, de nagyon kevés volt a víz, 1 óra alatt elapadt. Valószínűleg a szennyvíz nem tett jót, eldugította a réseket, amiken szivárgott befelé.

    Eastman:
    A téglás szennyvízakna kikenése szerintem nem lesz egyszerű, mivel évek óta ázik ebben a koktélban. Lemosni sem lesz elég, bele is ívódott valamennyire, szerintem nem fog alapból megállni rajta semmi.

    Üdv Inhouse

Új hozzászólás Aktív témák