Új hozzászólás Aktív témák

  • nmemlekszem

    csendes tag

    mely lesz, tobb topikba keszult eszmefutattas ami ilyen allapotban vegezte:

    udv,
    pusztan erdekessegkepp olyan topik vagy funkcio, h az olyan embert megjelolni akarmikepp aki odarendeli az embert talalkozni, h megvesz egy adott dolgot szot sem ejtve az ararol es a helyszinen kezdene az alkudozast. nalam is, h kerdeskent feltetettem, h nem e lehetne, kevesebbert, mert maszkalni kellett vna stb bar 1%ot sem erte el stb. figyelmeztetettek, h ott mar ne alkudjak, oke mondom elviszem termeszetesen mindenkepp... 

    na szoval emberunk viszont szerintem vasarolni sem akart, vagyis ereztem a 2. uzenetnel, h nem kerek es nem er energiat a kommunikacio sem, mivel telefonszamot  messenger appokat nem akarta igenybe venni, itt irkalt mindig hiaba irtam le, h en nem szoktam figyelni van h napok utan latom, h jott itt uzenet ezert is adok szamot, kozvetlen elerhetoseget barmit hirdetek, de ez logikus is. szoval oke talan fobias betegsegben szenved emberunk oke talalkozzunk, de kikotottem, h elerhetoseg nelkul es ph-n  20-30 perces valasz csuszasokkal felejtsuk el ezt a keptelenseget.

    erre emberunk talalkozas elotti kb 1 oraval foghuzva kinyogi, h ha ott a sugarban hiv.. 
    na mondom jo, de vegig ereztem, h elpocsekolt energia minden gondolat amiben teret kap barmilyen szinten, de mondom ok, viszont ennyire nem egyszeru a tortenet, mert a lanyommal kuldtem el a telefont pestre, mert en videken vagyok most javareszt es nem eri meg csak ezert felmennem semmilyen szempontbol, de ott a foxpost es megannyi csomagszallito 1.5k korul 2nap ott van, de szemelyesen ok.

    na mindegy el is kuldtem a lanyommal kedden es megkertem vigye mar be surgaba a hivasfobias futarhater emberunkenek, bar nem szivesen kertem erre, mert elerhetoseg meg nem volt a kezembe igy meg mondom csak oda ne induljon el azert, hogy majd 1 orat utazzon linkre, meg ilyen emberhez, hat most na ha 16 eves is nem szivesen kuldom, de kozolte, h mar bent van a korvinnal es arra megy haza emberunk miatt es vitte magaval a telot is. hat mondom nezd meg ha akarod, de ilyen feltetelekkel en el sem indultam vna es kulon neki is mondtam vna uzlet remenyeben komolytalan vagy (elbujik es arra flashel, h odarendelt), de o viszont tudta, h a lanyom viszi, ez meg mar azert elgondolkodtato na.

    17:30ra eroszakoskodott, irtam, fel ora alatt nem fog odaerni, ha legalabb telefonomra telegrammomra irt volna akkor lehet, neki ez nem sikerult.. mondtam szerencseje van korvinnal van es elmegy az ors fel 17:45 es 18 kozott er oda.. ekkor szam sehol lanyom szamat is leirtam neki, mivel vak vezet vilagtalant fogalom nelkul mindenkit kerdezgetsz. lanyomnak mondtam, azt irta ha ott hiv remeljuk elobb er oda.
    lanyom 45re ott volt, 50kor en kell rairjak a csavora, hogy ott van.. 58kor valaszol, h o mar 17:30tol.   58kor lanyomnak kuldott egy uzenetet erted, h o a 3.on van a sugarban mondtam neki hagyd ott a faszba a sugarba nincs is 3. kozben lesett, h lehet van fent emlekem szerint ilyen eldugott wc fent, de mondom aljunk mar a degeneraltsagokkal, akkor mondtam, h jojjon el a faszba, mert ki tudja, mi baja van az emberunknek moceres hulyesegen kivul. o talakozik vele, mert mondtam ove a penz amit ad, viszont mondom nehogy felmenj oda mennyen le a bejarathoz vagy az elsore a hidhoz ahol at lehet menni az arkadba.. emberunk vilagat a lanyom miatt fejtegethettem, h mi lehet ugyan vele, h lehuzni akarta e tole a telefont, mert valami alaparat kerdezett, de ezt amugy is kozoltem ez a uzengetos energiavampir degeneracio utan ahogy alkudni akar hagyd ott. hat nem kellett otthagyni. szerintem alkudni sem akart vagy erre oromkodott vagy be akarta rantani esetleg mindketto. beteg az emeber. amit sajnos ereztem elore, mondjuk en alkudozasra gondoltam, de a telefonos mosora es a 3. emelet utan kijelentettem, h nagyon beteg az emberunk amire kivancsi sem lettem volna. 
    szoval ez mar tul megy szerintem azon, h kocsogot csinalnak a masikbol esetleg elveszem tole a telefont vagy netan pedoskodni akart az eldugott wcn? mondjuk nem ertem azt sem, h hogy nem latja, h ezt mar direkt nem fogja veghez vinni itt uzengetve. eloszor nem ertettem, mert ha annyira meg akarja oldani vpnrol meg asszem a telegram is megy, tehat ez korcs tobb napos musor nem kellett vna az eletembe. a korona az volt, h uberelte az osszes realis feltevesem, a szandekara nem vagyok kivancsi sem. bar ijeszto, h ilyen emberek futkosnak</p> tehat en azert megjelolnem az ilyen embert mindenkepp. oke a mi emberunk friss reges 1-2 honapos asszem 1eladoi ertekelessel + hirdetessel asszem telot arul, ebbol meg a hirdeteseben levo ar fixrol nagybetuvelrol felteteleztem, ott kezd el alkudozni, hatha kell a penz vagy ha mar odamaszott odaja olcsobban gusztustalan suttyo 20 filleres kicsinyesseget lenyomja. bar nem voltam ott, de ha jon lanyom kivesezzuk a gesztusokat, de azt mondta, h a betegunk hagyta ott az alaparas kerdese utan szo nelkul, utana szolt az visszanezett majd kozolte, h nem kell. ezt a szo szerint tortenest sem zarom ki, nekem mar a 3. emeleten vagyok uzenet rakta a kaput es oda sem mentem vna. bar en el sem indultam vna na mind1.
    kicsit ossze-vissza lett, de azert erdekes beteg rovidsorozatot neztem amit mar az elejen ereztem valaszolnom sem kene neki, de mondom nem leszek kocsog azt a lanyom kikapcsolni sem hagyta :DD szoval na :K :C
    dupla accra is gondoltam, de hat mindent kepzeletet felulmult, :R konzekvencia engedd el ha nem tudsz megerto lenni es erzed, h jelek nelkul mar es befolyasolni se hagyd magad ha mar a jelek is ott vannak. nem haltam bele, viszont atvitt ertelemben engem is odarendelt meg ha nem is leptem volna ki szam nelkul meg az ajton sem, azt tessek fejtegethetem, h ki es milyen psziches jellemzese van. eszrevetelt, meglatast az egeszhez kapcsolodoan szivesen veszek.

    ah, kikotese/kerdese az volt, h betorve/repedve nincs e, erre nem volt erom leirn, h ott a leirasban, h csak nappali fenynel, hasznalaton kivuli kijelzon lathato dontogetve a par mikrokarc, de foto is van rola, bedontve, h realizalhato legyen, de hat olyan velem is megesik, rakerdezek arra ami kiveri szemem.. sztem mindent leirtam lenyegeben + a feltetezeseim elnezest, h nem fogalmazom es szedem egysegesse, de az mar erzelmi torest okozna nalam is, komplett panaszlevelet irni, ezert a gondolati vazlata hogyan eszembe juttottak aprosagok :B aztan mar nem, csak az oda rendeses linkre illetve ott alkudozas etikettje, mert gondolom van aki rendszeresen eljatsza ezt az afszben nem lattam konkretumot erre, de elgondolkoztam ezen a 2 aspektuson ami kizarhatatlan ha modszeresen ramegy vki. tehat leirtam az egeszet erdekessegkepp es pontosabb meghatarozas miatt.
    nem vagyok jelentgetos meg nincs is ertelme sok esetben stb ezt meg kompletten itt hagynam hatha okul barmelyik reszebol.
    A vegso kerdesem, hova rakjam a tortenet foszereplojet, mi volt ez, ha mar megneztem erdekelne?

    :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák