Új hozzászólás Aktív témák

  • Potyka03

    senior tag

    Sziasztok. Volt nekem egy régi i5 3470-es proci és valamilyen gigabyte alaplapom egy Nvidia(Pontosabban Gigabyte tápcsati nélkülis) 1050 Ti kártyám és 2x4 GB CL9-es crucial DDR3(1600 Mhz) RAM
    Ezt a konfigot lecseréltem még tavaly elött egy használt(ismerősömtől vettem,ő csak munkára használta(oldal szerekeztések)) egy Gigabyte GA-B150M D3H- DDR3 alaplap + 2x4 GB DDR3 memória(ugyan olyan Crucial CL9-es 1600 Mhz-s) s így lett 16 GB RAM-om dualban.
    Na eddig nincs is gond.... nem is volt. Minden faszán működött.
    Aztán vettem tavaly egy Asus 1660 Ti kártyát,s azóta olyan problémáim vannak hogy pl. megvan nyitva külön a chrome-ba pl. 3 fül(egyik a youtube) s beszaggat a zene és az egér és rendszer is droppol... ha leállítom a zenét,akkor utána jó.
    Játék közben ugyan ez,megy 10-30 fps között,s szaggat,még az egér is a menüben,mindenhol!!
    Persze hozzáteszem,elötte én kipróbáltam egy Nvidia 970-es kártyát a gépembe,aminek a HDMI-je hibás volt,és display portról kellett indítani,s ott is ugyan azt generálta. De a 1050 Ti-val minden pöecül ment,és nem volt semmi szaggatás,meg egyebek. Szerintetek mi lehet a hiba? Hol keressem?
    Eltelt már 1 év,de egyre jobban zavar a dolog....
    A kártya le lett futtatva Aida64-ben,illetve GPU-Z-vel,minden programmal s nem generált hibát,a hűtése is kíváló volt,58 fokig melegedett csak.

    Szerintetek mi lehet a hiba? Hol keressem? Már a falat kaparom lassan emiatt. Köszönöm a segítségeteket!!!

    Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!

Új hozzászólás Aktív témák