Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz Aryes #125906 üzenetére

    Egy konkrét hibát tapasztaltam: a meghajtó optimalizálásnál azt írja (azért optimalizálás mert ez egy gyűjtőfogalom az SSD esetén alkalmazott optimalizálás és TRIM és a HDD-n alkalmazott töredezettségmentesítésre tehát) hogy soha sem futott le miközben lefut a háttérben az ellenőrzés minden indításnál. SŐT TRIM parancsot ad ki a Windows a HDD-nek ami azt el is utasítja. Ez az eseménynaplóban látszik.
    NEM HATALMAS hiba de zavaró.
    Most amivel betelt a pohár - FIGYELEM EZ VALÓSZÍNŰLEG EGYÉNI HIBA, tehát én gépészkedtem korábban valamit aminek ez lett a következménye - hogy a GÉPHÁZ nem nyílt meg semmilyen módon tehát pl. a jobb oldalt a MINDEN BEÁLLÍTÁS opcióra rákattintottam és nem jött be ennyi. De értelemszerűen minden amit onnan lehet elérni sem jött be mint a Biztonsági központ stb.

    Igazság szerint amikor kijön egy új verzió akkor végig kell nézni az újdonságok listáját, és a változások listáját és olyan dolgot találsz ami érdekel akkor frissíts és vállald a kockázatot, de ha semmi sem érdekel az újdonságok közül és a javításokból sem érint téged semmi akkor nem kell vele foglalkozni.
    A hardverek driver-ek esetén is ez a helyzet ha nem javítanak meg valamit vagy nem foltoznak be valami súlyosabb biztonsági kockázatot akkor csak óvatosan.

Új hozzászólás Aktív témák