Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz scrtaft #59366 üzenetére

    A kérdésedre a válasz:
    Igen összeköthetsz két ilyen routert, ezt hívják bridge vagy range extender vagy repeater üzemmódnak.

    Van némi különbség köztük, de a lényeg egy: Az egyik normál wifi módban sugároz, míg a másikkal rá tudsz csatlakozni az előbbihez, és tovább tudod közvetíteni (broadcastolni) a jelet.

    A problémádra a válasz:
    Ha WLAN-on akarod kajáltatni a NAS-t akkor nem hinném hogy szükséged van két eszközre. Ha a NAS-nak van WLAN vevője, az nagy valószínűséggel látni fogja a szobádban lévő routert. Egy jobb wifis cucc 1-2 falon simán átmegy. Ha a NAS-odon nincs wifi, akkor pedig egy wifis eszközt kell szerezned, ami tudja a Client módot. Ennek a lényege, hogy felcsatlakozik egy vezeték nélküli hálóra, és a vezetékesen hozzá csatolt eszközt köti össze vele.

    Satyricon:

    Az UV fénycső is úgy működik mint a többi: Egy gázzal (pontosabban higanygőzzel) töltött csőben feszültség hatására gázkisülések következnek be, melyek UV fényt bocsájtanak ki.
    A különbség fénycső és fénycső között a gáztér falának belsejét kitöltő reagens anyag, amit az UV fény hoz gerjesztett állapotba, és ő cserébe adott színtartományú fényt sugároz vissza. Az UV fénycsöveknél ez az anyag más, mint a népszóhasználatban emlegetett "neoncsöveknél", ebből adódik a más viselkedés is.

    Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...

Új hozzászólás Aktív témák