Új hozzászólás Aktív témák

  • Motyi

    senior tag

    Sziasztok!

    Most vettem meg a "drágaságom", egy Asus Strix OC GTX 1060 személyében, de asszem kidobom az ablakon mert....

    GTX 960 helyére beraktam, win 10 64 bit elindult. Leszedtem a régi nvidia drivert, restart és amikor raknám fel az újat (szintén 64 bitest):

    Mondom sebaj, driver cleaner megoldja. Lefuttattam csökkentett módban, de továbbra sem jó. Gondoltam úgy is itt az ideje egy reinstallnak, ezért felraktam egy új win 10 64bit-et. De sajnos a hiba továbbra is fennáll. A win a saját updatejéről letölthető nvidia drivert sem tudja feltenni (a win update felismeri, hogy gtx 1060 driver kell,letölti, majd sikertelen a telepítés).
    Már vagy 100x letöltöttem újra a drivert (figyelve hogy 64 bites legyen), próbáltam réggebbieket is és persze rendszergazdaként futtatva telepíteni, de kezdek megőrülni. Próbáltam azt is, hogy a GF experience progit telepítem és abból próbálom meg az installt. Települ is, látja is hogy hoppá kell driver, le is tölti, de a telepítésnél:

    A VGA így látszódik az eszközkezelőben:

    A gép:ASUS Maximux VII Z97 Ranger (legfrissebb BIOS), I7 4790K, 250 Gb Samsung SSD, 16 Gb DDR3

    Valakinek van ötlete/tippje mit lehetne kipróbálni, esetleg találkozott már ilyennel? Ez valamilyen kompatibilitási gebasz vagy rossz a VGA? Kérlek segítsetek. :(

Új hozzászólás Aktív témák