Új hozzászólás Aktív témák

  • kazuma921

    aktív tag

    Egy eléggé furcsa dologgal kapcsolatban kérném ki a véleményetek, ti mit tennétek a helyemben?

    Pár napja írtam ide a topikba, hogy a GTX 960-as videókártyám ventillátora kezdi megadni magát (rövid videó itt: [link]
    A jobb oldali ventillátor akkor is zörgött, ha megfújtam sűrített levegővel. A probléma nem mindig jött elő, volt hogy 2 hétig nem volt semmi, majd hirtelen zörögni kezdett.

    Idővel a probléma MINDEN ALKALOMMAL előidézhetővé vált, ha a kártya ventillátorát felpörgettem 100%-ra. Utána hiába vettem vissza, zörgött, még kikapcsolás és újraindítás után is. Kivettem a kártyát, sűrített levegő, zörgött. Na és most jön a furcsa dolog: Jelentettem a PCX-nek hogy a kártya hibás, és holnap jön a futár érte. Mivel az ügyintézésüket szerettem volna minél jobban megkönnyíteni, így hétvégén elkezdtem tesztelni, hogy mivel lehet a legjobban előidézni a problémát, mert annak semmi értelme nincs, hogy 1-2 napig bevan rakva egy gépbe, és ha nem zörög, akkor az már hibamentesnek számít. Se tegnap, se ma nem jelentkezett a probléma. Egyszerűen nem zörög, hiába pörgetem 100%-on, semmi baja nincs. Ez azt jelenti, hogy nagy valószínűséggel náluk sem lesz probléma, így teljesen felesleges visszaküldenem (ugye?), mert ők sem fognak tapasztalni semmit, s fizethetem a szállítási költséget, meg nem lesz 1-2 hónapig kártyám.

    A csapágy probléma ennyire makacs? Egyszer előjön, egyszer nem? Gondolkodtam azon is, hogy annyit volt már tisztítva a ventillátor, hogy talán egy makacs pormacska miatt zörgött, és azt sikerült észrevétlenül kifújnom? Vagy a ventillátor és a borda között lévő venti kábel valamiért egy minimálisan érintkezett volna?

    Ti mit gondoltok? Van aki jobban ért hozzá? És ami a legfontosabb, mit tennétek a helyemben? :DD

    [ Szerkesztve ]

    We aren't welcome in the heavens, our place is down there.

Új hozzászólás Aktív témák