Új hozzászólás Aktív témák

  • Target78hu

    aktív tag

    válasz myloo #13318 üzenetére

    Köszi a HKV nevében Myloo :C -de valahogy általában próbáljuk a csúnya beszédet hanyagolni (csapatnév alapján nehezen hihető) meg a hőzöngést is. SASA a buddha nálunk ,mert képtelenség kiakasztani és valahogy nyugtatólag hat rám is pedig én hama bepörgök ,de csak ilyen morgás szinten és leginkább az unfair játék ill a csiterektől borul ki a bilim.
    Leginkább Master spanomra vagyok büszke ,most kezdte nemrég a BF2-t és igen ügyesen nyomta (jó K/D-t nem kell nézni :D) +ez volt eddig a legtöbb pontja egy menet alatt :) Persze kapott gyorstalpalót ,hogy ne nézzen furán a játékban való történések kapcsán(a spottolást nemakarja még megtanulni) .

    Más: Masterről jut eszembe ,hogy neki sok gondja volt a PB vel ,mert kidobálta ,nah a (egyik) megoldás ,hogy adminisztrátorként kell a pbsvc.exe-t lefuttatni ,hogy elinduljon a PnkBstrB.exe is a folyamatok között.Hátha segít valakinek.

    Viszont Raczi kollegám Vistával nyűglődik BF2 vs class ,mert minap feltudott jönni csak lag volt és kidobálta.Most meg egyáltalán nem is találja és ip alapján sem tud csatlakozni.

    hkv.hu

Új hozzászólás Aktív témák