Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz FollowTheORI #22657 üzenetére

    De hisz Al Sundan is ilyen pálya. :D Kör alakú, mintsem hosszúkás és a hegy takarásában lévő pontot viszonylag könnyű elfoglalni a pálya szélén lopakodva . Panzerstorm is ilyen, igaz, ott igencsak használni kell a fákat, ha lopakodni akarsz, de nekem sikerült nem egyszer kisautóval vagy APC-vel a tankok mögé kerülni és felrobbantani őket.

    Épp hogy azt érzem a Battlefield V-ös pályákon mint Marita pl. vagy Rotterdam, hogy be vagyok korlátozva és nem tudok nagy ívben kerülni anélkül, hogy észrerevenne az ellenség. Vagy kiesel a pályáról mint pl. Maritán. De pl Rotterdamon ami van híd jobb oldalt a nemetektől, milyen jó lenne azon kerülni. De nem, mert out of combat area. Metrón is aztán nehéz átjutni. Vagy Iwo Jimán ha ki akarnék mászni az ellenséges hajóhoz vízen, arra sincs lehetőség felrobbantani pl vagy tankokat szivatni, mert out of the combat area. Sőt, ezért a saját repteremet nem tudom védeni japán félen, ami egy vicc.

    Battlefield 1-ben meg még azon a nagyon lineáris Monte Grappa pályán is volt lehetőség könnyen flankelni az alsó pontok felől. Nem egyszer elfoglalják az E-t, mert ha csak a hegy oldalán a bal oldalon érkezik egy pár gyalogos, ahol alig venni őket észre, könnyedén el tudja foglalni a pontot és a tank mögé tud kerülni. Sőt, még tankkal is át tudsz ott lopakodni. Vagy Ballroom Blitz, bal oldalon olyan szépen el lehet lopakodni az E pontra, hogy észre sem vesznek, aztán már tiétek a D is és onnantól kezdve 2 felől kapják az áldást az erődben.

    Battlefield V-ből meg hiányoznak ezek az erődök vagy nagyobb fedezékek is. Nekem az az érzésem amúgy, hogy a pályadizájn nagyon a végleteket súrolja: vagy túl nyitott a pálya kevés fedezékkel, vagy túlságosan egyvonalú és alig lehet áttörni.

    [ Szerkesztve ]

    Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix \\ Asus Zenbook 14 Oled UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955

Új hozzászólás Aktív témák