Új hozzászólás Aktív témák

  • Whysperer

    addikt

    válasz Habugi #105374 üzenetére

    Igen mester nem zsinorban zsinorban ugyan az a kép.. más é smás maitt! 8) itt a gombok mennyisége miatt volt belinkelve. -- most lesz 2 hét szabim akkro fogok ezzel foglalkozni. 4k-ba meg azért nem játszom ,mert nem volt időm configolni a WOW-t és egész nap minotor elött ülve 4 meterről sajnos a WOW-ban nem látható a egér olyan kicsi!! 8) MIndent sizeolhatsz UI-ból ,de a mouse mréetet nem és most nincs időm erre. 8) Örülök,ha este 8-ö körül beesek a gép elé kicsit játszani vagy filmenzi. Következő hónapba veszem meg a számítógépes asztalt szék. Lakást festek stb. Aztán hajrá 8) De igazán 4k-ra ez a véleményem,mert akollégámnak szintén Zenész a gépe 8) [link] szinte tökr eugyan ez a gépe. Csak neki 4.5 ghz -n megy a 4790k és 1080 .. CPU used 11%-14% - VGA 60%-70% ;)

    HSM : Amúgy ez a stílusa a World of warcraft-nak ,ha valaki paszteles színt akar stb az mondjuk Sykrimozik vag yilyesmi. Itt inkább ami élmény a mozgása akaraktereknek ,hog ysoha nem akadsz bel esemmibe nagyon jó a kezelni. Jók a PvP-k stb. Én ezt szeretem. ebben a játékban. Meg figyelj 10-25 éve barátom a fele csapat akikkel játszom ebből felével 2004 óta játszunk ezzel a játékkal . Ez a játék nekünk már olyan mintha 10-en éve ugyan abba a parkba járkálnál kártyázni a barátaiddal! Persze,hog megértem,hogy te a pixelt számolod Én meg az élményeket a barátokkal 8) ( Arról nem is beszélve ,hogy képzeld el ,hogy ezek közül abarátaim közül sokakkal együt tnöttünk fel. Mos tmeg Angliában élnek stb. és itt tudunk együtt szórakozni , mert szeméylesen csak nagyon ritkán. Valaki USA-ból játszik velünk. Szóval nekünk a WoW ezért kedvenc)

    [ Szerkesztve ]

    ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG

Új hozzászólás Aktív témák