Új hozzászólás Aktív témák

  • Jakuskacsa

    senior tag

    Asszony is mindenáron iphone-t akart. Mondtam neki, hogy először is nézze már meg, mert android után berögződött egy s más, és nem biztos, hogy megtudja szokni. Ismerős lecserélte az 4s telóját, és odaadta, hogy amíg el nem adja, addig nézegesse asszonypajti. kb 2 napig bírta. Alapból fura, hogy egy gomb van az egész készüléken, minden mást meg érinteni kell. + képet hozzáfűzni sms-hez, vagy viber beszélgetéshez nem tudtunk, egyszerűen nem találtunk olyan menüt amibe meg lehet csinálni. Mindenesetre a főnököm tesója nagy iphone fun, most vett megint valami újabb verziót (6-7??? :F ) Ő pl, nagy gengszter, ő úgy zongorázik raja mint Bach mert ő ehhez szokott.

    Nagyon ritkán én is tolom telóról, inkább már csak az ágyban, mert nincs kedvem már felkelni, de én nem szeretem a kis képernyőket. Még a 10" os tab is kicsi nekem. Vagy lapos, vagy gép, de valahogy nekem ezek a dolgok túl mötyűrek, nem azt látom amit akarok, meg húzgáljam, nagyítsam, kicsinyítsem... egyszóval nem az én világom.

    Macska egyre szimpatikusabb. Második nap is a helyén volt minden, viszont aludni csak mellettünk tud, (már mint nem az ágyban, mert azért már kapott) második napra már értette, hogy a kanapé, ágy az tilos terület, lent a földön ott lehet dögleni, följebb nem. Lehet veszünk neki egy macskaházat, hátha beleszokna, mert szegénykém fekete, náluk meg van pár sötét szőnyeg a nappaliban, tegnap sikeresen elgázoltam.. nem volt vészes, inkább csak az ijedség volt nagyobb. Beleolvad abba a rohadt nagy-szőrű szőnyegbe.

    Ma majdnem koccoltam a kocsival, mondjuk gondolkozok rajta, hogy az elejét le kéne zúzatnom (több okból is) először is mert kéne egy hűtőcsere, meg mert festeni kéne az első lökőst, a motorháztetőt, és a bal oldali sárvédőt ingyé, vagy olcsón. Ma sem adták meg az elsőbbséget, kapóra jött volna ha megzúzom... gonosz gondolat? Épp csak koccolni kéne... aztán biztosító perkál, én meg kipótolom.

    jah.. igen, napokat!

    [ Szerkesztve ]

    A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!

Új hozzászólás Aktív témák