Új hozzászólás Aktív témák

  • Whysperer

    addikt

    válasz Jakuskacsa #109613 üzenetére

    Figyelj. bent vagoyk vodafonenál.. mert ugye a simemet nanora kellett cserélnem. Flottába vagyok ahol ha lemegy az X mb netem akkor is korlátlan csak lelassítják. elég volt írogatni meg google map gps stb.

    Erre mondja a csaj ,hogy komolyan márciusban mikro lejár onnantól nem lesz ez hanem csak elfogy és nincs net. Mondom nekik pont ezt,hogy UPC-nél 5000/ónap korlátlan 1 megás net. és mondom 97%-ban vodafone-t használ. Erre mondja a csaj ,hog ymondjam azt majd mikor lejár,hogy ezt az ajánlatot kaptam a UPC-től és egy megtartó ajánlatot adjon a Vodafone vagy felmondom. Erre Ők igen adnak majd,de nem lesz korlátlan. mondom nekik akkor miért maradjak itt ,ha a UPC fullra vodafone hálozatot használ és átvihetem a a számomat.. Erre a vodafoneos csaj. (Tudnod kell,hogy a csaj segített tanáccsal ,hogy a mediamakrtban 79 ért vewgeym meg a krátyafüggetlen p9lite-ot) Dehogy is kell amradni igaza van menjen csak át.!! ;) Szerinte is megéri átmenni.

    itt van ,ha nincsen UPC-d otthon.

    Vodafonenál még a 10-15 ezres red sem korlátlan.

    [ Szerkesztve ]

    ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG

Új hozzászólás Aktív témák