Új hozzászólás Aktív témák

  • stratova

    veterán

    válasz laca000 #11619 üzenetére

    Ejj, kóstolni "kell", de rossz is lehet :)) Azért jobbakat a fogaidnak. :K

    Asszonykám változó mértékben fogadja könnyen, azon hóbortomat, hogy megpróbálom pl. az édességet, de más élelmiszert is a hazai repertoárból összeszedni. Ez néha a bolti desszertek változatosságát csorbítja, a repertoár kb. ennyi: Pilóta (nem a tallér, azt nem itt gyártják), Vaníliás karika, Mese keksz, Győri Édes, Csokiból - ha lehet - Tibi. A mogyi nápolyiban sajnos kissé csalódtam az utóbbi időben, a győri kb. rendben. Utóbbi nassolnivalókból szerintem jó a Zeigler, de szintén nem olcsó. Ajándéknak Szamos marcipán vagy macskanyelv és Bonbonetti (ők most minthe kiterjesztették volna a palettát, ennek örülök).
    Viszont asszonyka tejes-mézes-édes Kinder termékhódolatára még nem találtam megfelelőt itthon (és a tejszelet tényleg jó a fene vigye). Abban nem vagyok teljesen biztos, hogy ezek mindegyike jelenleg legalább részben érintkezik hazai készítéssel/csomagolással vagy bármivel, ami itteni munkát jelent s emiatt előnyt élvezne. Noha próbálok rá ügyelni, hogy lehetőleg ilyet vegyek le a polcról.

    Bármi nass-változatosságot fellendítendő legalább itthon készült terméktippet szívesen fogadok, ha reklámnak minősülne, akkor a szabályzatra való tekintettel akár privátban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák