Új hozzászólás Aktív témák

  • norbert1998

    veterán

    válasz hackeeeee #117784 üzenetére

    Sőt, máshol is mondták olyanok, akik szervizzel foglalkoznak, hogy az összes Sony szar, úgy ahogy van, és lényegében addig kell tőlük megszabadulni, ha már megvetted, amíg garis.
    Ez úgy hülyeség, ahogy van. Van alapja, tény, hogy a kétoldali ragasztás nem a legjobb szerelés szempontjából, nade még a szaros-samsung is ragaszt elől-hátul, sőt már az LG is, de akkora túlzás, mint hogy Sas idén nem vesz hardvert (;])

    Öhm, neharagudj, de ez úgy monyákolás, ahogy van, amit műveltek vele. Egy rendes szerviz nem szórakozik a hímestojásnál is sérülékenyebb LCD-t átpakolni egyik üvegről a másikra. Majd azt jobb esetben a gyártó elvégzi a saját felelősségére. Plusz tudtommal a rendes SONY szervizek komplett kijelző-üveg-keret szereléket cserélnek. Ez durva 50$, keret nélkül 45, csak az üveg meg 10. (Tippelek, mert rég nem jártam olyan oldalon, ahol reális áron mérik)

    A,úgy ha a panelt átteszi, akkor az megint csak egy keret nélküli volt, mert a panel-áttevő gépmasina kialakításából adódóan nem tud keretes üvegre panelt rakni (plusz nem is lehet ilyet venni). Úgyhogy ez világ életében ragasztott volt, és csak a monyák szerviz az oka. Az meg tényleg monyák, de nem csak a SONY-nál.

Új hozzászólás Aktív témák